xnk makan KFC da...

Saya ni jenis xsuker sgt fast food ni tau..tp aritu my lil bro ajak mkn KFC masa g Kuantan Parade tgk yg pameran MAPEX tu ha...kami pergi ber-4(include me) Adala si kenit Nisa tu...Susah gilerla kalo nk makan ada si kenit ni tau! dahla mulut bising menjerit2..walaupun suaranya agak halus tapi nyaring tau!Pasni kalo ada Nisa, malas nk singgah KFC lagi sebab payah tol nk makan..dia jenis xduduk diam...xmakan saman lak tu..hehe
Jom layan gambar2 kami masa tu...


adik saya Kimi yg sibuk nk dukung  Nisa jugak

Nisa ni xley nmpk maklong dia ni ha..mesti tangan tu menggapai jer suruh amik dia!

Kabur sikit! tengokla tu Nisa nk panjat!

ni ar adik saya yg ajak tu! dia yg kena chicken pox...pantang seminggu..dah baik sibuk ajak g makan KFC

Saya dan ina..saper lebih tua? ce teka!

sesaat jer duk senyap dalam tu...pastu...memanjatla


Nisa sengih! nk balik dah...my parent call suruh cepat balik sbb nk g Tampin lak petang tu...








2 comments:

  1. haha yeke? kesian adek tu kena demam cikenpop..
    dan u la lebih tua kot..haha..
    nisa nie aktif bagus la..;)

    ReplyDelete
  2. alahai.. lame gayah x mkn kepci :( sob2.. xlalu nk pantang da :( huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...