TQ Ardini Humaira!

Saya dah terima hadiah giveaway kecantikan #3 from dni...
Nak tahu apakah ia..

ni sampul surat dni

jelas x?ter'bloom' high ar plak gmbar ni..

TQ yer Dni as penganjur GA dan juga penaja hadiah yg best, Suffahbeautyshop

Nak info pasal adiah ni?

Sila kunjungi Suffah beauty shop k!
~kidnap fr suffah beauty shop~

lum try lagi minum mende tu, nnt bila dah try, saya wat n3 yer...patut cuba ni!hehe...


6 comments:

  1. samelah kak lin. miza pun dapat choco light ni jugak. tapi tak cuba lagi :)

    ReplyDelete
  2. salam,
    seronok dapat hadiah tu..
    saya pun pernah dapat hadiah dari dini.. :)

    ReplyDelete
  3. yong pon xtau la kenapa page yong asyik kuar menda alah tu.. haish.tension!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...