Tolong saya pilih....

Salam dan selamat malam
Malam ni baru berkesempatan nk berblog! Siang atdi g kenduri kawin kat Sg.Jerik.sungguh xbest!Jgn ditanya kenapa..hehe...
Malam ni saya nk mintak pndapat rakan2 smeuala...hajat hati ni nak pakai phone yg canggih sikitla...orang kata cambest!ermmm..mula2 igt nk pakai iphone 4 pastu cam rasa nk pakai yg low jer..Nokia c3 pun  jadila...HTC pun ada jugak bermain di fikiran ni...Boleh x nk mintak pendapat rakan2 semua hp aper yg ok pd fikiran korang..yang penting henfon tu kena ada wifi, gps/garmin/ovi maps,kamera 5.0 MP and above..yg len2 xkisah sgt kot...xmola yg terlalu mahal sgt...Dalam 1500 lehla kot...xnk henfon yg pakai symbian...cepat hang!
Untuk pengetahuan korang, saya sdg menjelajah blogger2 yg dapat task tuk review N8 iaitu justkhai dan iphone 4 pulak direview oleh een

Tolong yer..suggestkan henfon yg agak2 ok...

~google~
tgh fikir2...

2 comments:

  1. htc wildfire... jom usha htc. sy pon nk cari htc dealer kat kuantan.

    ReplyDelete
  2. @Norhidayah
    tu ar..bc2 dlm tenet kata bek htc drpd iphone tu...belila dulu...nnt kalo cam ok..kaklin nyusul lak..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...