tajuk entri? xde ideala kawan

Pernah x korang merasainya? yela..kdang2 tu macam2 idea mencurah datang nk tuleh macam2 tapi bila tangan dah kat keyboard..

blurrrrr! oh sungguh geram…kdg2 bila dah half tetiba rasa cam mengarut jerla tuleh  ni…terus rasa nk tukar entri lain..entri tadi masuk dalam draft!pastu plak..kadang2 bila dah saip2 buat entri…ermmm…tajuk apa plak yg sesuai nk letak ni erk..

aduhai..bukan senang nak menulis rupanya..kena ada mood..kena ada semangat…fikiran kena tenang…

kalo x, ginilah jadinya…untuk arini, saya memang xde mood dari pagi tadi…nk bw pun malas2..xpyh katala..trafik mmh menurun! semalam hari yang best…byk citer leh tuleh..mood hepi semalam..xmacam arini..patotla hari ujan dari pagi sampai petang tadi…

rasa2nya saya kena berehat ni…kena g bercuti..tadi ada terjumpa kt website mana entah menawarkan harga separuh tau untuk duduk kat mana2 hotel yang dia senaraikan…kat pahang ni ada kat cameron byk pastu kat SWISS GARDEN….

SAYA PERLUKAN REHAT…

1 comment:

  1. huhu..
    cepat putus asa ni..
    belum cuba belum tau..
    hahha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...