Tahniah tuk diri sendiri!


Alhamdulillah...sejak bulan Mei saya mula mengaktifkan diri berblogging, maka, saya mampu tersenyum kerna jumlah follower yang saya xjangka pun...Ini menunjukkan satu perubahan positif daripada blogger lain yang sudi mem'follow' blog saya yang tidak seberapa ini..Pada awalnya saya tidak aktif sangat untuk membuat entri maybe saya belum rasa nikmatnya berblogging lagi masa tu..Iyerla...follower hny 2 3 kerat jer..hehe..xsemangat lansung nk menaip citer2 baru...Tengokla jumlah post sejak Mei..makin UP kan..blog ni sejak tahun lepas lagi tapi terkubur skjp! haha


Sekalung penghargaan buat semua follower saya setakat ini...saya dalam misi nk follow semua kembali..tp bukan arinila..letih lor..kenduri semalam terasa lagi!
Apapun, semoga kita akan terus menjadi kawan di alam maya ini yer...teringin nk join gathering geng blogger...
Tahniah untuk diri sendiri sebab berjaya hingga setakat ini..kena improve lagi..hehe



5 comments:

  1. tahniah kak..ramai tu..byk gak post yg dah dibuat :)

    ReplyDelete
  2. wahhh..bertambah2 semangat saye nak berblogging semulaaa.dulu pon terkubur saekejap..heee-.-

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...