Setelah hampir setengah tahun

Saya mempunyai laptop yang dibeli oleh parent masa zaman belajar dulu…skang ni best kan..leh dpt laptop free jer siap ngan broadband! nasib budak2 u skang..mcm kemudahan dapat…

Nak citer ni pasal laptop coemy saya tu..sayangnya xde gambarla…oh yer! aritu laptop tu rosak tau..saya anto ke kedai komputer kat kuantan kasi repair check apa yang rosak sebenarnya. So, pas check tu diorg kata motherboard rosak…caj untuk check jer dah RM50 tau! so, kebetulan masa tu org Jeni dtg…kira bab2 komputer n network ni compny diorg ada supply ar..saya pun mintak tolong MJ repairkan laptop comey tu…bukan apa..kalo anto kat kedai tu jugak, paling kurang caj yang saya kena RM500 tau! Rabak poket saya ni..hahaha

Baru jer tadi MJ tu tipon saya setelah dekat setengah tahun jugakla dia menyepi…saya pun xtny2 plak pasal laptop saya tu…MJ kata laptop saya dah siap..dia terlalu bizi ngan projek laptop 1 malaysia tu…MJ ada send mms gambar laptop saya tp malasla nk trnsfer…hehe..

Mesti adik saya yg plaing gembira..saya nk kasi dia jer laptop tu…harap2 pasni dia xjahanamkan dah…MJ caj RM200 jer…

Jimat dah RM300!

2 comments:

  1. lamenya,,setengah tahun,,berjanggut jugak nak tunggu. apa-apa pun jimat 300 kan?

    Latest Entri : Hati-hati Dengan Penipuan SMS

    ReplyDelete
  2. dpt jimat Rm300 tu bnyk tuu... blh buat mkn sebulan :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...