Saya dah boleh kawin ker???

Tajuk xley tahan betul ar...hahaha..
akceli saya nk share ngan korang2 yang saya ni pandai jugakla buat kek...sejak darjah 3 lagi mak saya dah ajar buat kek tau! ingat lagi masa tu, sy cakap kat mak last minute yang cikgu2 angkat saya masa sek.chini timur 1 nk datang umah..saja2...saya ni kira cam ank emas kat sekolah masa tu..ada apa2 jer mesti saya dapat..alhamdulillah kan...Start pada tu lagi ma dah ajar cara buat..Bukan buat kek yang ada ising yer..kek bodo2 jer...
Aritu saya buat masa raya puasa..inilah hasilnya...saja nak share hasil tangan saya ni ha...sorang2 jer buat tau..tanpa bantuan sesaper...Dah panadai buat kek ni, dah pass ar nk kawen erk??hihi..gatai...


Ini acuan pas dah siap2 semer..nak bahagi kaler jer..hehe

dah campur aduk kan semer kaler yg ada tadi

dah rata2kan sikit

bekas yang kosong...ready tuk basuh!

masuk jerla dlm oven!40 min kot..luper da

Inilah hasilnya...ok x? gebu..sedap dimakan masa panas!

Gambar masa awal2 luper nk amik..dah nk siap baru tingat..hehe




1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...