Sample FREE produk beauty...cont.

Oklah..kepada sesaper yg dah register  nk dapatkan produk tu, mesti korang tertunggu2 dan tertanya2 samada korang berjaya ke x kan..oklah..sebagai menjawab soklan adik Miza kita yg kiut tu, lin dgn berbesar hati nk tunjukkan step caner nk tahu kita berjaya ke x...

Mula2 sekali of course ar kena g kat website onlybeauty.com.my dulu kan..inilah interface website tu..


pastu kita login ngn username n password yg dah kita register tu kan


bila dah sukses login, kita akan dibawa ke interface ni plak...so,  klik 'view account'..lokasinya kat atas tempat yg saya  bulatkan tu yer..


bila dah klik view account tu, maka kuarlah mende alah ni ha..klik pulak kt 'apply list'


inilah sample2 yang kita requested sblm2 ni..siap ngan status  lagi..ada yg pending, dah closed dan successful! tp sy lum dpt lg tau..kalo dah dapat sure sy dh buat review!tp jgn risau sbb diorg mmg akan kasi tau...tny mamiyun kalo xcayer..


sebenarnya, onlybeauty akan send email kat kiter kalo kita berjaya...inilah dia..


Ok..dah selesai..paham x?hehe..xde talentla nk buat tutorial ke nk ajar org ker...sori yer

adalagi  ker yg belum mendaftar?  klik sini sbb rugilah kalo xtry...sample yg diorg kasi best2 tau!

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...