Sabun Slimming..

Salam semua...
Saya pernah kata nk try sabun slimming ni aritu..so, saya pun usha2 ngan supplier yang boleh tawarkan pd saya dgn harga yg paling berbaloi!
Minggu lepas saya ada  contact2 ngan bbrp org nk tny hrga sabun ni tau...dptlah dari somebody yg agak murahlah berbanding yang lain! 3 ketul baru RM25 include pos! ok x? saya belum buat bayaran pun lagi tau sbb xkata pun konpem nak lagi...tetiba pagi tu dia sms mintak alamat nk pos! saya pun bagi jerla...
Tengahari tadi sabun etrsebut telah sampai! percaya pulak dia kat saya erk...bg barang dulu baru bayar! jadi, saya telah pun membuat pembayaran maybank2u baru je kejap tadi...bagusla dia tu..dahla kasi ape mende ntah lagi free gift!tq yer awak...

nanti kalo ada kesan, saya akan inform korang2 yer...nantikan dalam masa sebulan ni..hehe...



5 comments:

  1. hihi:D ros nak tahu jugak keberkesanannya kak..kat FB banyak kali ros ditag...tak la gumuk mane aye ni..tapi part tertentu nampak la jugak:P moga sukses dalam menggunakan sabun tersebut kak...;)

    ReplyDelete
  2. wah.. ada sabun ni bagai.. terjah dari blog projek dj ni.. tahniah blog di review
    ALL IN ONE

    ReplyDelete
  3. As salam..maaf ganggu..layari www.mohmai.blogspot.com tq

    ReplyDelete
  4. saye dpt 3 ketul rm 15 jer... da include postage pom.. lgi murah...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...