Sabun pelansing USA betul berkesan ker?

Sabun plak?hehe..smbil2 online, saja nk cari blogger2 kat luar sana yg pernah mencubanya...silalah kongsi ngn saya yer...Bukan apa..saya macam teringin jer nak beli bila baca testimonial orang kata berkesan!
~google~

SLIMMING & FIRMING GEL SOAP di hasilkan bertujuan untuk membantu mengurangkan celluite di sekeliling pinggang dan punggung dan menghilangkan tanda-tanda rekahan supaya kelihatan warna yang seragam. Gunakan hari-hari untuk menghilangkan tanda-tanda rekahan dan mengecilkan saiz. Anda melihat kesan selepas sebulan menggunakanya. 

Kandungan: 
Seaweed Extract 
Iny Extract 
Lime Bossom Extract 
Lanolin Oil 
Natural Gel Soap 

Cara Guna: 
Buat buih pekat (buihnya pekat creamy-type), urut pada kawasan pinggan dan punggung dgn urutan dari bawah ke atas, lakukan berulang kali 
Biar seketika, sambil buat urusan lain. (tujuannya nak beri masa untuk herba meresap ke dlm kulit) 
Bilas seperti biasa dan mandi. 
Amalkan sekurang-kurangnya 2 x sehari. 



3 comments:

  1. salam..

    ayu dapat tahu produk ini dari blogger yong..

    cuba tanya beliau..sebab ayu dah try sabun slim usa yang lagi satu..sangat berkesan...hanya 3 hari guna dah ada kesan....5 inci hilang..tegang jer kulit yang mengeleber dulu2

    ReplyDelete
  2. hai sis~ saya buat penerangan ttg soap ni..bole tgk kt blog saya ya

    http://www.alinaclover.com/2010/11/slim-soap-usasesuai-kepada-yang-ingin.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...