onlybeauty nk bagi sample free everyday!

Ini adalah republish n3 yer...ini juga jadi sticky post until 30 November 2010..n3 terbaru sila scroll yer..tq

Saper yang nk sample free jer? ada macam2 tau...jom review kat bawah ni



inilah step mudah nk dapat sample...



Apa tunggu lagi..jom kita register pastu daptkan produk free dari diorg!
step by step: kena register dulu kat form macam kat atas tu..
pastu...klik get sample...



pastu akan kuar cam kat bawah ni..pilihla maner2 yg korang nak...


Untuk arini, saya pilih elancyl strech mark pulak! aritu tuk bust firming..hehe
Nanti, tunggu jerla diorang anta email kata korang berjaya..

jom register cepat2...


1 comment:

  1. sis, thanks for the step.
    miza dah ikut. tapi macam mana kita nak tau kita dapat ke tak sample tu yaa ?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...