Nk guna internet free? kat sinila...

Nama penuh : Noor Azlina Binti Mohd.Saod
Jawatan : Pengurus Pusat Internet Komuniti P1 Chini Timur (chewahhh...bos kecik jer)
Tarikh lantikan : 2 Mac 2009


Untuk pengetahuan korang, tempat ni yang Packet One Network punya tau...Ala..yang P1 Wimax u..yang glemer ngan iklan POTONG!POTONG!POTONG!
Saja nk share ngan korang seme tempat kejer dan kejer yg plg best di abad ini! Seriously...


Masih kacau bilau...byk barang berterabur...


Ish..duk kt meja saya lak **** ni..hehe..saya pilih tmpt kt tepi dinding sbb secret sikit!

ada sofa untuk bagi org duduk tunggu giliran nk guna pc

nmpk my viva sikit kt depan!area kedai ni best...mcm2 ada...

ni plak kt dalam bilik latihan

ni plak kt pantry! siap ada peti ais kecik lagi

laluan ke ruang belakang

ni tempat surf kt belah depan

masih berterabur

ada almari kabinet nk letak brg2

 Jom kita serbu jap tempat saya kejer..Ini gambar yang diambil masa tempat saya masih dalam pembangunan yer...Tapi skang tempat ni dah lawa tau! saya letak bunga2...next n3 sy post yer...ni kisah setahun yang lalu..hhihi..apapun..saya sangat sayangkan kejer saya skang!
Pada sesape yg nk guna internet free datangla ofis saya!

8 comments:

  1. salam.wah! free? mana alamatnya? boleh berblogging :)

    ReplyDelete
  2. salam, kak duduk kat chini timur 2 ker?

    ReplyDelete
  3. wah bestnyer!!! pssttt... ada keje kosong tak? hihi

    ReplyDelete
  4. waaahhh..
    bestnya. kalolah kat tempat dni ada yang cemni tak yah bayo bokbeng dah...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...