Hadiah yang diterima bulan Oktober-Part 4

Last sekali dah ni part hadiah...dah xdok adiah nk dapat...hehe...tapi mintak maafla...xsempat nk amik gambar!

saya dapat free foot detox dari hazman fadzil.com...beliau kasi try foot detox sbyk 2 keping! untuk sehari jerla...Dah buat n3 b4 kat SINI
Rasa nk tergelak jugak...bukan apa...dalam masa yg sama saya juga kasi hadiah tu kat pemenang lucky draw saya..pastu saya pulak menang mende yang sama dari orang len...tapikan, yang hazmanfazil ni  len sikit tau...
nanti2 saya upload perbezaan antara yang saya ngan beliau punya....


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...