Hadiah yang diterima bulan Oktober-Part 3

Apalagi yg saya dapat bulan ni erk...Kali ni dari butik kecantikan...tuan pny belog nk kasi try...alahmdulillah...saya antara yang terawal dapat! n3 tu DI SINI... izyanti seorang blogger yg  sdg berjinak2 ngan bisnes spa ni...beliau telah menghasilkan sendiri lulur spa yang berasaskan tradisional...izyanti kasi sample tuk try...
Inilah lulur DAN packaging yang izyanti hasilkan sendiri tau...cantikkan...macam kena jer reben n sampul tu...very nice!
akhirnya...sampai jua ke rumahku...


dalam sampul surat...


inilah dia sample lulur tu..izyanti turut menyertakan sekali langkah penggunaan..saya lum try lagi...cam sayang plak nk guna..
kalau korang nak try jugak, bolehlah beli online ngan izyanti yer...





4 comments:

  1. lin guna je lah, sampul tu leh simpan je...

    ReplyDelete
  2. cik lyn! meh sy tolong try..weeeeeeeeeeeeeee....... =p

    ReplyDelete
  3. sonok kan kalo dapat... nak gak boley?

    ReplyDelete
  4. kakyong pun belum mencuba lagi...
    kena tunggu masa bila betul2 free...


    tag GA
    http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2010/11/follower-bertuah-giveaway.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...