Duit ChurpChurp

Ingat lagi tak saya update income ChurpChurp aritu? ada 11 sen jer..hehe..
tadi saya check dah meningkat kepada 44 sen..
seminggu nek 11sen jer..hahaha...
bila leh cashout kalo gni gaya...
akceli tgh belajar2 cara nk buat assignment dgn betul dan mantap!
banyak dpt assignment tp cuma 2-3 jer yang approved...jangan gelakkan saya ok!


10 comments:

  1. oklah tu bnyk dpt assignment. Saya baru dpt 5 assignment setakat ni..sedih!

    ReplyDelete
  2. erm saya ni lagila xtau ape kebende churp churp ni..haha

    ReplyDelete
  3. dah lama dni tak wat esemen dia. tak sempat. huu

    ReplyDelete
  4. yunk churp2 ini apa ek?tQaH x faham lah..:(

    ReplyDelete
  5. wah..bestnye...kite xdpt lagi esemen churp2 tu..hurmm

    ReplyDelete
  6. at least ade le juge..akk punye tak naik2 ;agi,dah le tak reti buat assignment masa 1st time dpt tu...malu jer ;p

    ReplyDelete
  7. me dah dapat 10 assigment.. tapi yang first tue direject.. hehehe...

    Alhamdulillah sekarang dah RM3.98..

    ReplyDelete
  8. okelah tuu...
    mcm sis ni, langsung xde churp2 bagai ni...
    xreti pon lagi tau..
    entah bile la nak expllore

    Jom Baca Entry Dahlia: Jumlah Pendapatan dari Nuffnang

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...