Diet Blog?

Salam semua..di samping saya nk berdiet ni, sayank blog saya juga berdiet kerana dah gemuk sgtla! loading page pun lembap...mintak maaf yer semua2...tengoklah hasil  blog sya bila kena periksa kat website speed Test ni!

Berat kan...nak load sampai 1.74 saat!

Jadi, saya sedang mencari petua untuk mendietkan blog saya ni...
Nak kena try test baper byk kurang...nnti saya citer kemudian yer...

Saper yang nk check tu bolehlah masukkan url blog kt dalam kotak kat bawah ni yer.


Your domain(s): Enter each address on a new line (Maximum 10)




(eg. iwebtool.com)

Powered by iWEBTOOL




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...