Dapat BE lagi..TQ Nuffnangers...

Alhamdulillah...
patutla asyik tgk iklan tu duk menari berjoget je blog kat blog saya sejak semalam...malam tadi check lum ada lg BE tu..pagi ni check dah ada...


Iklan Taylor tu kena berebut dgn DIGI tuk berjoget2...
Lagi se iklan baru tu beserla kat tepi blog...lagi byk kena berebutnya...
Apapun syukur alhamdulillah kerna Nuffnang dan advertiser dah mula percayakan blog saya yang tidak glemer ini...
TQ juga buat semua blogger2 yang sudi hadir untuk memeriahkan trafik kat blog ni..tanpa kalian semua, pasti blog ni hanya saya sorang jer yang visit!




8 comments:

  1. Thniah Lynn, Myra pun dapat BE gak, yg ke3, Lynn dah bnyk.. Thniah ye.. :)

    ReplyDelete
  2. Best2..hihi..meriah je BE kat blog ni :)

    ReplyDelete
  3. tahniah sis LYnn...
    ley banje gayah kepci ni..hihi

    ReplyDelete
  4. best jer kan dapat BE setiap hari..kayo makcik..hehe

    ReplyDelete
  5. waduh waduh banyaknye BE die! let me count.. 1,2 ...8 in a row! haha... murah rezeki betul..


    Fenomena 2 Alam dan Rambut Cendawan ddR Rozmey

    ReplyDelete
  6. amboi.. bersusun2 BE tu... ai jeles la...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...