Contest My Bestfriend ^_^


Suker sangat nk join contest ni sbb berkaitan ngan bestfren! sungguh teruja nak join sbb nk kenalkan my besfren 4eva...insyaAllah...


Serba sedikit pasal beliau...

Nama penuhnya Nor Suriani binti Khamarludin
Panggilnya kaksu ajer,(sebab dia tua setahun dari saya..)
Orgnya kecik molek berkulit cerah,
anak kedua dari 4 adik beradik...
Angah nama manja famili...
selalu buat saya sukahati,
sentiasa di samping saya suka dan duka...
memberi nasihat tak pernah jemu...
tidak kira di mana jua
jasamu akan tetap kukenang
sayang kamu oh kakakku...
merangkap besfrenku jua...

Nukilan ni khas buat Sis Suriani yang kini sedang bekerja di JKM...

Kami mula kenal since saya Form 1 di SMATAF, Pekan tahun 1997
Then, masa study kat universiti kami bernasib baik sebab dia UKM dan saya pulak UPM...kira dekatla jaraknya.Kalau balik Pahang of course ar samer2 kan..i tumpang kancil dierla...Then, after completed our study, kitorang dapat kejer kat tempat yang sama di Kuantan.Pastu kitorang g kejer samer kat KL...gambar kat atas tu salah satu kenangan kami masa kejer di OCBC Bank KL...Sekarang jer kami xtinggal samer dah..masing2 bawa hala tuju dgn kejer masing2...Namun, kitorang tetap berhubung macam dulu...
Kiralah 1997-2010
Perkenalan kami telah mencecah usia hampir 13 tahun tau!

saper nk join jugak contest ni sila klik blog cik bulat yer

tarikh tutup : 12 November 2010

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...