Cikgu Dahlia Yang Femes!

Hermm..saper  xkenal ngan Cikgu Dahlia kiter ni..rata2 blogger mesti kenal ngan Dahlia Journal.  Biarlah orang nk kata sayani excited lebih pun...tp sy nk gtau yang kak Dahlia telah datang melawat ke blog ni semalam dan meninggalkan jejak! Xcayer yer..tengok ni...siap follow skali..Terima kasih ye kak..Saya dah lama mengikuti perkembangan kat blog kak sbbnya info kat situ mmg fresh giler2 tau! xcayer korang g jenguk kat cikgudahlia.com
Sekali lagi terima kasih sbb sudi singgah yer kak...
Nak wish hepi belated bestday buat kak dahlia...banyak x dapat hadiah? semoga kak dahlia terus  sukses dalam blogging ni...








8 comments:

  1. kak iklan nuffnang ni halang entri sikit la.. kalau kak ubah letak kat belah kanan baru ok.. jangan marah ye..

    ReplyDelete
  2. bagusnya..selalu jugak lepak-lepak kat blog cikgu dahlia tuh. memang ramai je pengunjung dia.

    ReplyDelete
  3. yup, cikgu dahlia mmg femes pun kan =) hee..

    ReplyDelete
  4. tahniah dikunjunga cikgu dahlia..
    kakyong penah gak ke situ...

    ReplyDelete
  5. owhh..fatin tak tahu..dah intai dah..menarik..
    hee~
    tq..secara tak langsung telah kenalkan ..;)

    ReplyDelete
  6. lynn, thanks bebeh..
    smlm sis dah lawat sini, tapi tak reply..huhuh.. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...