The Best Follower Award!

Sesi nk balas hutang ni..
sesi langsaikan hutang satu persatu..

Award ini adalah sumber ilham pakcik Im

Kena jawab soklan ni...

Ucapan anda
Terima aksih bebanyak buat faezahannah yang sudi aksi award ni buat blog saya yx tdk seberpa tu..Semoga ukhwah yang etrjalin antara kita sentiasa berkekalan hendaknya...

Berikan 4 ciri lelaki/wanita idaman anda untuk anda jadikan suami/isteri
1. Semestinya mempunyai latar belaknag agama yg baik dan mampu membimbing saya dunia dan akhirat!
2. Husband yg sayangkan saya sepenuh hati
3. Nak yang kejer molek2lank nak bagi anak bini makan..haha
4. sedap mata memandang..xmo hensem sgt2..hihi

Berikan 1 tips ringkas untuk kekalkan hubungan dengan pasangan anda
Pada sayala kalo nk kekal kena ada sikap saling mempercayai dan saling memerlukan...saling memahami juga diperlukan! 

Pernah anda terjumpa doa pendekat jodoh & putus cinta
Rasa cam pernah tp dah xigtla...
google sendirila yer..

3. Letakan 10 link blog pilihan anda & beritahu bahawa mereka telah memenangi award ini

Hermmm...part ni sy nks erah pada semua pembacala...kalo rasa nk buat..nk update n3 tp kering idea...silalah amik award ni..sy bagi kat semua yer...

Untuk semua pemenang, anda bOlehlah mengunjungi LINK ini untuk mendapatkan cOde award


alhamdulillah..selesai satu hutang...

sekian, Terima kasih


mintak maaf sebab lambat sgt buat entry~




1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...