Bercanda Di Teluk Cempedak

Arini saya g release tension..g santai2 bawa nisa g men air pantai..tp sayangnya..dia xpandai jalan lagi..kena pimpin tangan nk jalan..seronok bawa dia...sebelum g pantai, g beli barang kt CNI...saya sambar 3 facial cleanser sekaligus..sebab free moustrizer!Jimat kan...xamik plak gambar2 brg CNI...tp mmg jimat gilerla...ada promosi set bedak 2 way cake+eyeshadow+2 lipstick+bedak loose powder = RM59.90!
Memang rugi kalo xbeli...


Tengok nisa sibuk menilik barang2 yang maklong dier beli...

nisa men air pantai..baju hijau tu ibu diala..adik ipar saya

nisa takut ngan ombak! kasi dia duk atas batu...

pas main kat pantai, g mydin lak cari vcd kanak2....sepupu nisa nak...
nisa mengamuk! kasi dia duk kt lantai baru senyap sampai xnk bangun dah..

kusyuk dia men vcd kat depan mata...

disebabkan dia mengamuk xnk bangun dari atas lantai men cd td, kasi dia men dalam keter mainan lak...
pusing2 stereng...suker sgt dier bila dapat pegang stereng tu...

lastly,...saya pun nk jugak bergambar...

sekian sahaja coretan saya untuk arini...malam ni saya tdo kt Kuantan..umah nisa....


5 comments:

  1. dah lama tak pergi ke teluk cempedak..last sekali gi masa akak gi lepas kawin tahun 1986..dah lama kan

    ReplyDelete
  2. comelnya nisa...

    kakyong tag lin, tak sure lin dah join ke belum/// ;)

    http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2010/11/giveaway-saya-nak-cursor-itu-jugak.html

    ReplyDelete
  3. @kakyong
    lin lum join lagi...tq tag yer kakyong

    ReplyDelete
  4. @kak ina kl (1)
    usihhh..lamer giler dah tu kak ina..maila lagi..byk perubahan da..tp pantanya berpasir..xbest airnya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...