Ben Ashaari Peramah ker?

Salam...
Arini sepertimana yang kita tahu, adalah birthday Ben Ashaari...blogger terkenal lagi femes tu!Xkanla korang xkenal kan...
Tapi nk gtau ni...walaupun dia berada di top nun di sana, dia xlupakan orang kat bawah2 cam saya ni...sebagai buktinya...dia telah melawat ke blog saya serta meninggalkan jejak kat shoutbox! sangat bagus kan...terbuktilah beliau ni mmg peramah jugak orangnya..hehe...



macam2 program yang Ben Ashaari buat tuk nekkan trafik blogger cam saya ni tau...
semoga segalanya mendapat rahmat dan rezeki beliau semakin bertambah2...

kalo nk join program/projek abg femes kita ni,
jemput2lah ke blog beliau yer


pssssttttt....abf ben dtg lagi blog lin yer...


2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...