Bahayanya..beranak anak tikus!

Peringatan tuk kaum saya jer..untuk kaum lagi satu tu pun leh pastikan kalo beli tuala wanita tuk pasangan anda yer...Cerita ni dipetik masa bw..terjumpa kat belog liyana
so,crited to beliau k!


Ini pasal tuala wanita ataupun pad ataupun modes(xreti nk ejala...) cam kotex ker...intimate ker...laurier ker...


Kisahnya beraku pada seorang pelajar Cina umur 17 tahun! Keluarga agak miskin. Ayahnya kerja sbg penjual tuala wanita ni..Disebabkan miskin dan desakan hidup, maka si ayah ni pun bawa balikla tuala wanita yang expired untuk isteri dan anak2nya...


Lepas beberapa bulan, si anak ni muntah2 dan loya..simptom orang pregnant tu...so, ayahnya pun bawala g check! Rupa2nya mmg anaknya telah pregnant! Terkejutlah si ayah tu sbb anak dia ni kira baikla...xmelakukan hbgn seks dan xde boyfren...So, doktor pun scan...Rupanya ada mende ni ha!



gelinya...kredit to liyana yer...

Ada 20 ekor tau tikus yang telah dikandungkan oleh budak pompuan tu.Maybe masa dia period tikus2 tersebut telah disenyawakan dalam ovari! Doktor telah membuat operation tuk bunag semua tikus2 tu sbb dah tumbuh gigi risau akan makan organ dalaman budak pompuan tu...seramnyala...

Peringatan : Periksa dahulu tarikh expired tuala wanita bila membeli! risau akan dijangkiti telur binatang/haiwan yang tidak diingini...sama2lah kita menjaga kebersihan diri kita...



4 comments:

  1. ish bia betol ni..takutnye..kena tgk la sblm ni pn tora x tgk sgt pn expired date pad ni..takutnye

    ReplyDelete
  2. eeeeiiiiuuuu!!!!NAUZUBILLAH!
    mintak lindung dgan ALLAH byk2!

    ReplyDelete
  3. ish3 . bahaye nye . takot :(
    huhu .

    btw , follow la blog sy :)
    http://shiera81093.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...