AmBank Inspector ATM Dah Metered

Nuffnang ni sungguh adil ar..hehe..
Baru semalam dia kasi 2 BE baru kat saya...Arini plak dia kasi lagu satu BE jadi Metered dah...
xperla..apa nak buat...dah rezeki setakat itu jer..

En.Nuffnang, sila bagi lagi yer Buffered Earning yang lain untuk menggantikan iklan2 yang dah metered tu..
Nak captured screen pun maleh dah...hehe...
Rindu kat Ambank Inspector joget2la...


5 comments:

  1. wah... akak dapat BE :( Gayah xde dapat ape2 pon..sob2..huhu.,tahniah ya akak...

    ReplyDelete
  2. It's ok Lynn, nanti ada lagi BE tu utk Lynn..

    ReplyDelete
  3. x per..lps en nuff baca n3 ni, dia akan kasi yg iklan yg joget2 tu :D

    ReplyDelete
  4. ai pom..
    dh jd ME gak, dpt ± singgit aje, huhuhu.. =(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...