alat akupuntur

ingat x aritu saya ada buat n3 pasal sy check kesihatan..kalo xingat, refer sini yer
Tetiba trasa nak cari pasal alat yang diorg gunakan tu..masa tu lupa nk amik gambar sebabnya xrancang pun nk check! tetiba jer masa lalu kat depan kedai cik leha,  cik leha panggil ajak buat!
Tapi sy ingat ada tuleh TIEN pada kertas result tu..so, sy pun cari2la...nk belila alat tu..hehe

Rupa-rupanya TIEN ni ada byk pruduk tau! kalau nk tahu lagi lanjut, korang lehla g website dier ni


TIEN ni mengeluarkan produk yang berasaskan kesihatn dan pelansingan! Barangan rumah pun ada tau...eh! eh! perkhidmatan insurans pun ada...boley tahan jugak...stokis2 pun ada kat seluruh Malaysia!

Ni ar alat yang saya guna aritu.


~google~
gambar komputer xdela...alat tu ar cucuk2 kat tapak tangan!tp xrasa sakit ker aper ker..bila tempat titik akupuntur kita problem, maka, alat tu berbunyila...

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...