Akhirnya star nuffnang naik jugak...

Walaupun dua kempen saya telah menjadi metered..namun, star iklan saya untuk bahagian skyscraper telah naik menajdi 4 star! sukerla...saya pun xpaham sgt psl star2 ni..apa tips nk nekkan rankingnya..apapun syukurla dpt juga jadi 4star setelah sekian lama hanya 3 star sahaja...Bila pulak nk full semer2 star tu jadi 5 erk? 
korang tahu x tips nk nekkan star tu?caner nuffnang kasi ranking erk..tolong gtau sikit kat saya..


5 comments:

  1. aida nyer,still 3 bintang j~ huhu

    ReplyDelete
  2. ntah lah kakyong pun tak tau camno rank bintang tu naik... tau2 jer dah penuh 5... hahahah...

    ReplyDelete
  3. kalau x salah, kalau ramai yg masuk blog kita masa iklan nuff keluar, dan ramai klik post, maka dikira mcm klik iklan nuff juga. Tapi bintang kak rasanya 3 je...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...