31 Blogger Projek Disember Cikgu Dahlia

Salam...

Lin nak join projek anjuran Cikgu Dahlia...

Sebenarnya dah lama kenal ngan  blog Cikgu Dahlia ni..masa blog lama tu lagi...selalu  kunjung sebab kat blog tu info mmg hangat n panas lagi! cepat betul dpt news Cikgu ni..trafik kat blog tu memang sgt mantap! user online xpenah kurang dari 30 orang tau!

Blog strawberry-lynn ini nk memang dah wujud sejak setahun yang lalu dan mula bergiat secara aktif sejak Mei lalu...mean dekat setengah tahun jugaklah saya aktif dalam menulis blog! (syarat 1st dah pass----blog personal 3 bulan wujud...)

Mai tengok trafik blog saya untuk seminggu lepas (Lin malu nk tunjuk tapi itu adalah salah satu syarat yang telah ditetapkan oleh Cikgu Dahlia) sikit jer visitor yg dtg dlm sehari! itupun sebab saya blogwalking! bayangkan kalo saya xblogwalking...mesti xder orang datang blog saya ni kan...huhu


sikit jerkan...sekurang2nya kalo saya terpilih dalam 31 blogger dalam Projek Disember Cikgu Dahlia nanti, bolehlah menaikkan lagi trafik saya yang agak tidak stabil dan membimbangkan ini...

Oleh yang demikian, sudilah kiranya Cikgu Dahlia dapat menerima pencalonan blog strawberry-lynn ni dalam projek Disember nanti...Dapatlah blog ni menerima backlink daripada blog yg dah femes...terima tempias jugak...harapan saya dengan adanya projek sebegini, dapatlah saya meningkatkan lagi prestasi blog ini!

KALO NK JUGAK JOIN----> KLIK SINI YER







11 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...