Tanganku Gelembung!

tadi g kejer awal than hari biasa..Lagipun dah terfikir nk proses sikit rumput yang kat depan tu...dah panjang sangat macam xder org duduk plak!cam umah tinggal...hehe...kiri kanan ofis saya tu dah elok..dah ekmas..Acik leha ngn ciknor dah siap proses..malula tetiba tempat saya macam hampeh!
Rumput jadi cam hutan da...
mylanya tadi nk gunting jer tp gunting xlut!try2 cabut rumput cam boley plak..terusla cabut semer2...tanpa disedari tgn terasa sakit...rupanya dah gelembung!dua jari gelembung...adussss....
xperla...janji tempat saya dah cantikkkkk....
peace!
Saya nk renovate blog ar...hehe..nk tukar tema plak!harap maklum...

5 comments:

  1. cute mum : terpaksala rajin sbbdah ajdi mcm utan...
    nur : xdok mesin tu ar...xdok bajet
    silah : bkn tgn sbnrnya..jari jer...hehe...sbb byk sgt tarik rumput tu tadi..jadi gelembung2...huhu

    ReplyDelete
  2. Hello,
    Kalau tak keberatan, saya ingin kongsikan sedikit tips mengenai penjagaan kecantikan yg berteraskan kecantikan. Kecantikan yang sebenar adalah berdasarkan kesihatan dalaman yang baik. Pelajari info yg dapat membantu anda berada di landasan yg betul mengenai kecantikan di web page:

    Tips menampilkan diri cantik

    Diharap info ini dapat membantu. Trimas.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...