Seem Hasil

Ishhh...menyusahkan betul ar nk kena ada setem hasil plak borang tu! xtau nk kena matikan setem or just beli jer...Last saya involved ngan mende alah ni masa apply JPA 7 tahun yg lepas! konpius..konpius...kalo xkena mati, beli kat pej.pos jer...nmpknya urusan saya tertangguh lagila....huhu...bakpela nk kena ada setem hasil erk...
Esok xsetel lagila,ermmmm...kalo g post off sok,konpem2 org berduyun2....setelkan ari selasa jerla...
Apalah saya ni bebel2kan erk..akceli nk setelkan claim form tu...kalo setel awal,leh dapat duit cepat cket...cover gaji ni..hehe...malas dh nk berurusan ngan Allianze yg macam ape ntah!skt ati jer..terima jerla seadanya bayaran yang diorg offer tu!membazirkan masa  jer...duit lagi...lantak ar dapat claim sikit pun...
Tadi google jumpe setem hasil...ginilah rupanya..apa beza matikan or tak matikan erk?...



Macam setem biasa tp bezanya ni tuk cukai..yer x?haha..sy xtau apa fungsi...sy malas nak amik tahu dah...






1 comment:

  1. last sekali kita guna setem hasil time nk apply ptptn dulu..hihi...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...