Screenshot 8384 para peserta!

Berdasarkan turutan email ni yer...





ini dr ZAINAB MOHD.GHAZALI 
komen : xlengkap sbb xde jam sekali...sori yer sis

screenshot alinalan
Time : 12:35:48

seterusnya...

ini pulak dari Sharmin aka cikmin
Time : 12:35:34


Kiki pun ada captured..
Komen : xde jam ar...xley tgk..


ini Mama Balqis punya
Time : 12:30:40


Kecik pny captured
Xde jam jugakla kecik..


Ini yg nadia pulak...
Time : 12:36:32

ini yg lina_nur
Xde jam jugak...

Tgk yg ni plak..
wan hazel punya
Time : 12:36:50

The last one is...
from silah...juga xde jam...

Oleh yang demikian, setelah mengambil kira syarat2nya, (paling pantas) pengcaptured yang bertuah adalah....

MAMA BALQIS

12:30pm

oklah...kepada yang lain, jgnlah sedih2 yer...Pasni saya buat hadiah tuk semua yer..Kali ni, bajet tuk sorg jer...Kepada pemenang, sila tinggalkan butiran berikut ke email saya yer

Nama penuh :
alamat :
no.telefon :

TQ

EMAIL : azlina6703[@]gmail[dot]com









10 comments:

  1. tahniah pada pemenang. whoa! ramai yang berjaya captured. tahniah :)

    ReplyDelete
  2. hahahahaha ok tahniah mama balqis :)

    ReplyDelete
  3. kiter menang ke???cam tak caya je...hu...hu...

    ReplyDelete
  4. tahniah! tahniah..lin jgn lupa..nx time buat lagi..

    ReplyDelete
  5. la yeke..
    akk nak ade jam erh...
    sy pon x pasan jam tu x de..die x klua plak..h

    ReplyDelete
  6. tahniah pada yang menang.. kakyong da terlepas ler... mlm td tidur awal..

    ReplyDelete
  7. congrats :) me tak perasan plak contest ni heheheh

    ReplyDelete
  8. tahniah2...saya tak prasan pun..tp dh terlambat dpt le 8484.ngeh3 :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...