SAYA NAK FREE GIFT DARI IZYANTY COLLECTION SPA

SAYA NAK...


free gift form izyanty collection spa...? new produk
dengan setiap pembelian 5 packet izyanty collection spa, korang akan dapat free gift hot aromaterapi yang bawah tu.
memang wangi sangat aromaterapi nie...selain tu leh relaxkan minda. nanti korang leh rase sendiri k.

P/S : ari2 aku ada cakap nak baru sample free kan so, aku nak bagi dekat 5 orang sahaja buat masa sekarang untuk cuba. apasal aku xpost gambar lulurbadan tu ek, rahsia arr dulu...5 orang yang bertuah nie je akan tau dulu dan dapat rase camna setelah menggunakanye. harga pun aku lum letak lagi. banyak benda kena buat rupanye, bila kita nak buat sesuatu dengan sendiri...dari sekecil2 kos dan bahan2.untuk nama pun aku xdapat lagi.
sape2 yang nak korang kena buat cara cam kat bawah nie. 5 YG TERAWAL DAPAT LE

BUAT 1 EN3 KAT BLOG KORANG  & LINK KAN KAT KOMEN KAT BAWAH NIE

1.-  TAJUK : SAYA NAK FREE GIFT DARI IZYANTY COLLECTION SPA.

2- COPY SEMUA GAMBAR YANG KAT ATAS TU SEKALI EK




.



5 comments:

  1. http://eima-contest.blogspot.com/2010/10/saya-nak-free-gift-dari-izyanty.html

    TQ

    org nomot brape nih ???

    ReplyDelete
  2. Cute Mum dah wat entri..

    http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/10/saya-nak-free-gift-dari-izyanty.html

    TQ..

    ReplyDelete
  3. camna ek nak tulis komen,u punya nuffnang lindung arr, apa2 sy dah terima peryertaan. ada org silap antar link ek, sepatutnye kena letak sekali link blog sy sekali, baru org lai leh join.

    ReplyDelete
  4. intan dah join..kalau ada rezeki bertuahlah badan...


    http://inniqmal.blogspot.com/2010/10/saya-nak-free-gift-dari-izyanty.html

    ReplyDelete
  5. http://izyanty.blogspot.com/2010/10/free-gifr-form-izyanty-collection-spa.html

    inilah tuan pnya penganjur..bukan lin...
    sori cik izyanti...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...