SAYA NAK BLACKBERRY TORCH 9800 SMARTPHONE WITH CELCOM!

Nak tahu x macammana rupa blackberry torch 9800 ni? sangat SMART...Sngguh mengancam serta memukau!
Lihatlah bodynya tu!

Pandangan dari depan dan belakang

Lagi gambar henfon idamanku...


Saya memang dah lama teringin nak pakai smartphone...dah macam2 phone saya usha...Tapikan yang ni betul2 menambat hati...tetiba nuffnang buat contest pasal ni...sangat2lah teruja nk join manerlah tahu ada rezeki nak pakai Blackberry yang cantik ini! ada 3 biji semuanya tau...Kalaulah salah satunya milik saya..alangkah bahagianya hidup ini...

Nak tahu x naper henfon ni tersangat best 4 me?


Layan video Blacberry Torch 9800 ni dulu..pasti korang pun terasa nak sangat2...apatah lagi saya..

Ciri yang paling best adalah...lets check out kelebihannya!

Celcom BlackBerry Torch 9800 ini adalah telefon pintar pertama yang menggunakan papan kekunci BlackBerry dan “full 3.2 inch touch screen” Kalau rasa cam xnk guna touch screen, lehla guna output qwerty keyboardnya!


Berkapasiti memori 8 GB sehingga boleh dinaiktaraf ke 32GB dengan microSD card (sumbatlah macam2 dlm henfon tu...), zoom effect by a pinch of your fingers and enhanced music player to view full album art and track listings.

Ambil gambar dengan 5 MP camera dgn flash (xder DSLR pun gambar tetap cantik kalau guna henfon ni...), continuous auto-focus and image stabilization (gambar tetap maintain comey biarpun tgn tgh ketar masa captured!), ditambah lagi dengan 11 photo modes serta video recording! menarik kan...


Nak bersosial bila2 masa jer sbb dah diintegrated dengan Facebook, LinkedIn, Buzzd dan macam2 lagi hanya dengan sekali tekan jer dgn jari! 


Nak online, browse internet di mana sahaja..info di hujung jari!



Henfon ini telah pun dilancarkan pada 29 Oktober yang lalu bertempat di Bukit Bintang entrance, Pavillion... Ada tawaran yang tersangat CRAZY tuk anda tau! Leh dapat henfon ni dengan harga terendah RM8! SERIUS..MEMANG CRAZY KAN!

10 pelanggan pertama yang mendaftar memilikinya dengan harga RM 8
100 pelanggan seterusnya RM 488
Lagi 100 pelanggan seterusnya RM 888


Walau bagaimanapun, JANGAN KHUATIR DAN BIMBANG JIKA TERLEPAS TAWARAN HEBAT TU SEBABNYA Celcom telah menawarkan harga terbaik untuk pelanggan yang berminat nak dapatkan henfon ni. Maklumat lanjut bolehlah melayari di CELCOM


Jom rebut tawaran hebat memiliki smartphone blackberry torch 9800 ini! 
Saya nak pakai Blackberry Torch 9800 ni...

~all the pictures above crited to nuffnang and google k!~


2 comments:

  1. wow..best la kalu menang nih...good luck yer...sy dah follow...sng2 singgah la blog n follow me back yer...

    ReplyDelete
  2. kak lin.nape ifa xjmp smix dh?blur.hihi.k nite2.salam

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...