RM100 ChurpChurp nak bagi! “Be Part of ChurpChurp Today!”

ChurpChurp! ???


Comey kan?burung biru...apa dia tu?

ChurpChurp adalah media pengiklanan di Twitter. Ia juga merupakan sebuah anak syarikat di bawah Nuffnang! (baru ku tahu...)
BEST KAN? Seperti juga media pengiklanan yang lain, ChurpChurp menemukan para twitters dgn pengiklan. 

Jom sertai ChurpChurp skrg sbbnya Nuffnang nak bagi RM100 tau pada blogger yg buat post paling kreatif pasal ChurpChurp ni! Tidak ada ruginya kalau korang join sebabnya banyak lagi aktiviti yang ChurpChurp buat seperti aktiviti luar dan tgk movies! Contest ni namanya 
"Be Part of ChurpChurp Today"

Berlansung dari 25/10/10 till 25/11/10

Antara aktiviti terbaru ChurpChurp!
sumber ChurpChurp

Syarat utama ialah korang kena jadi ahli ChurpChurp ni dulu..Register kat http://www.churpchurp.com/


ni muka depannya..

Pastu klik kat I WANT TO BE A CHURPER! Lengkapkan form sampai habis...


Dah lengkap semer tu lehla copy paste code Churper tu letak kat belog masing2 yer...Jangan lupa authorize korang punya Facebook dan Twitter sekali yer!

Apalagi korang semua..saper lagi yang belum register ChurpChurp tu cepat2lah join...Nanti manerla tahu post korang leh menang..senang2 je dapat RM 100! Boleh jugak tambah kenalan bila gathering dalam aktiviti2 yang menarik tu!


KALAU NAK TAHU LANJUT PASAL CONTEST NI, KLIK SINI







3 comments:

  1. Comelnye name churpchurp! hehe

    Tak sangke plak ex-upm gak.
    Kite konvo taun yg same ke?

    ReplyDelete
  2. teringin nak join tapi tak de idea:D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...