Ringan tulang

Ringan tulang maksudnya orang yang rajin...
Macam sayala malam ni. Naper? sebabnya saya dah siapkan report nk hantar sok pada Kak Su yang merupakan ketua saya pantau2 ni ha...lastt week lagi dia dah pesan jangan luper antar report coz bulan lepas sy antar lewat sangat2!luper...biasala...bulan lepas kan bulan pose...
Petang tadi saya godek2 jugak tutorial photoshop tu tp kejap jer...xjadi ar!susah...reti buat yang basic2 jer...
saper nk ajar saya guna ni?nk jadi terror cam orang len jugak...dahla xpuas hati lagi ngan template skang..tengok ar...saya bertekad nk make over cket my current template yg mmg sangat hodoh ni...tunggu abeh lucky draw lu...Masa untuk berblogwalking plak...beserla...saya ni bukan blogger yang femes cam Red MUmmy ke..Ben Ashaari ker...cIKGU dAHLIA ker...VirusPADU...
ha!baru tingat..nk download full episode epilog syurga cinta...luperla nk cari katner da..xbuat bookmark aritu..huhu
Blogger Templates
Blogger Templates

2 comments:

  1. kita pon bru je dwload lagu tu..selalu kita crik kat 4shared..hehheeh

    ReplyDelete
  2. tak pe kalau macam teruskan ber berblog hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...