Power Trip di Base station....

Alhamdulillah arini dah boleh guna internet setelah seharian saya bosan sebab xde internet! sebenanrnya base station p1 di chini timur ni kena power trip!kilat dan guruh kelmarin sangatlah kuat...tergendala semua kerja yang saya nak buat semalam...arini dah malas2la...
opss...baru teringat!arini dah 23hb...mean lagi 2hari lucky draw Lynn akan tamat! Ha!saper yg belum lagi join,silalah join yer...ada masa lagi ni...
Nak balas kunjungan kawan2la...apapun, sya tengok stat masih ada lagi yang sudi singgah ke blog saya ini walaupun saya xonline!sungguh terharu....terima kasih yer kawan2ku sayang....Erm...Lin malas lagi nak update senarai peserta...ari last nanti Lin akan update semua sekali yer...Kepada yg dah join tapi lum ada nama tu, jgnlah risau yer...


3 comments:

  1. ;) memang rasa lemah semangat nak update bila internet slow kan.. hehe..

    ReplyDelete
  2. dulu time kita keje kan..klu ada power trip kita org suka..sbb x pyh buat keje..tp boring x dpt nk guna internet la..hehehehe

    ReplyDelete
  3. erm samalah mcm intan..kadang tak bersemangat nak uodate dgn tenet yg lembab jer..hehee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...