Pertandingan 'Header' Tercantik Kali Ke-2

Taknak dah berhutang..hihi..ditag oleh letopkeypad untuk join ni
Sebelum ni dh ternampak tp cam segan2 jer nk join...header saya hampeh!hihi..xperla...join jerla tuk meriahkan suasana...

Inilah tuan punya penganjurnya
saper?
^
^
^
^
Korang nak hadiah lagi?..[hehe]..Aku nak bagi hadiah Top Up lagi!!! Tapi bukan RM 5 macam pertandingan sebelum ni..Up sikit..Berapa? Rahsia...[haha]..Nak tahu kenalah menang..ok?..[hehe]..

(klik ayat kat atasuntuk ke blog penganjur)
....Header blog siapa paling cantik, dialah yang dapat hadiah....

...Tarikh tutup penyertaan 6/11/2010...

Tapi..macam biasalah ada syarat2 yang korang kena buat kalau nak hadiah...[hehe]...
1. Buat post mengenai pertandingan yang aku buat ni.
2. Pastikan gambar2 dalam post pertandingan ini ada dalam post yang akan korang buat.
3. Letakkan link pada post korang untuk terus ke post pertandingan ini.
4. Tag 3 orang kawan korang supaya diorang tahu akan pertandingan ni...
5. Hantar email kepada : alienelliz@yahoo.com
Pastikan korang hantar namano. tel, dan laman web blog korang.

Hadiah Top Up akan di masukkan pada no. tel yang korang bagi.  
Hanya untuk no. Maxis, Celcome dan Digi.

6. Kalau korang dah buat syarat1-5, korang tinggalkan komen kat ruangan komen post ni.

...Aku akan datang ke blog korang...

Keputusan akan diberikan dalam minggu selepas tarikh tutup....Bila? Rajin-rajin datang blog aku..

header saya....cantik ker?kalo alienelliz kata cantik, saya menangla erk...header ni adalah trial guna adobe photoshop!men belasah jer...jadilah camni...boleyla for new beginner like me!.Seb


saya nak tagged :
arang persoalan boleh tinggalkan diruangan komen post ini...=)



2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...