Mood Takaful Ikhlas

Aduhai..semenjak dilantik sebagai ejen takaful ni, saya rajin sngguh mengkaji pelan perlindungan yang ada.
Aritu masa g kelas produk, apa yg best adalah peluang untuk bakal2 peserta buat simpanan nak g haji...

cuma kena carum rm35 jer sebulan....dalam tempoh 20 tahun...ataupun kurang...dalam tempoh mencarum tu pulak, kalo ada perkara yang tidak diingini berlaku, maka,  jangan risau kerana Tabung Haji akan melakukan ibadah haji untuk anda! kiranya memang dah confirm2 walaupun kita xsempat menunaikan ibadah haji masa hidup, kita tetap berpeluang mengerjakannya kerana kita telah mencarum untuk ibadah haji tersebut.
Kalau sesaper yang berminat nak tahu, lehla tanya lin yer...saya sedia berkhidmat....
nak hubungi ngan cara apa pun terpulangla....

ada macam2 pelan perlindungan disediakan...depend pada anda...
Blogger Templates
Blogger Templates

1 comment:

  1. alhamdullilah
    ayu dah lama carum sejak tahun 2007.

    tahun nie amik plan perlindungan wanita yang ada 5 jenis tu..berbaloi2.....y penting khas utk wanita....

    semangat !!!!!!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...