Lagi 2 hari....

Salam semua..
Sekejap jer masa berlalu...pejam celik pejam celik dh nk dekat sebulan lucky draw lynn berlansung! Masa awal2 tu terasa lama giler kan...Jangan risau yer kawan2..pasni Lin nk buat 3-5 hari jer giveaway! Lin pun puas jugak nak undi pemenang! xsabar jugak nak tau saperlah bakal peserta yang bertuah....
Hadiah yang ditawarkan xdelah sehebat mana tapi Lin sangat berterima kasih kepada semua sebab sudi jugak join! Terharu ni....Paling best dapat kenal ngan ramai rakan2 baru...network dah berkembang! sangat suker....
Kepada peserta lucky draw, kalo ada yang Lin belum follow korang, tolong inform yer sbb kadang2 masa update tu nak cepat2 so, kekadang terlepas pandang! sori yer...gtau kalo Lin belum follow...Memang niat Lin nak follow balik pun semua followers...

4 comments:

  1. Ok.. Hope I'm the lucky one! ^_^
    Lynn blum follow sy la..

    http://greennnpanda.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah dni akan join jika berkesempatan. huhu.. sebab blog dni banyak scheduled posts

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...