kenapa saya xnk mintak kejer lain da?

n3 ni akan menyinggung perasaan..awas!hahaha...xdela...
antara pekerjaan yg paling lama saya bertahan adalah kerja skang ni...naper erk?mari kita lihat kenapa...

-google-


santai jer...xstress sgtla...kalo ada pun sikit jer pastu kejap jer...hehe

saya dapat laptop free!even dah ada ftec sy tu tp yg tu kecik...yg ni brand acer..size besar

free broadband! xyah fikir tiap2 bulan  nk bayar...save my salary!

plg pntg! sy duk ngan parent!(sbb sy lum kawin lagi...hehe)

lain2 sebab naper saya sayangkan kejer sy ni...
balik lunch jer, dah ada makanan atas meja...xpyh nk fikir lauk aper..nk masak aper...my mum mmg best!

PALING BEST IALAH...SAYA BOS! huhuhu...jadi saya yang manage semua! 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...