Hari semangat takaful ker?

Pagi tadi seawal jam 9 pagi sy telah pergi ke dewan untuk mengintip! hihi...xdela..sajer..nk dgr taklimat takaful ikhlas...Nak tgk cara diorg present...

Balik jer ofis terusla sy buat kejer yang Pelan Haji tu. Siapkan quotation..tp baru separuh jalan jer! Byk lagi nak siapkan...Pastu ina plak, my adik ipar kata dia pun tgh promote kat jiran2 dia..haha...kelakar plak si ina ni...Dia pun xmasuk lagi..apapun syukur alhamdulillah sebab saya dh nampak peluang dan prospek pas my clicks buat taklimat pagi tadi...

~google~

So, saya dh target saper yg saya nk g buat penerangan yg lebih lanjut...Pas siap n3 ni pun saya nk menyiapkan all the things about my takaful! Yang proposal dah siap...my target skang nk siapkan yang pelan Haji jer...Kalo dh siap, setel ar kiranya...Tinggal nk buat bunting pastu bisnes kad! Doakan saya sentiasa bersemangat yer...

Saper yang perlukan quotation, bolehlah tanya yer...
Kasi butiran berikut kat email ker azlina6703@gmail.com...kat comment pun xper...

Nama
Jantina
Tarikh lahir
Jenis pekerjaan dan tugas
Anggaran budget sebulan
Merokok atau tidak
e-mail


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...