Contest Print Screen & Win!

Contest lagi...hehehe...itulah hidup berblogging...sambil berkenalan, kita merapatkan lagi jurang tu...Menarik tau contest ni..kena print screen baper org yg tgh online! sungguh luar biasa kan..
Siapa penganjurnya yer? Itulah dia cik Dni kita...

Dni memang suka anjurkan giveaway yg best2 ni tau...pastu len dr yg len..sampaikan ada somebody yg taja hadiah untuk Dni...sangat bertuah...rezeki jugak kalo kita menang kan...

Contest ni berlansung dari 27 Oktober 2010 dan berakhir pada 27 November 2010 jam 11 malam.

Pada siapa2 rakanku di luar sana yang nak jugak join, tengok dulu syarat2nya kat SINI yer...Sangat rugi kalau korang tak join sebab hadiah yang ditawarkan sangat2lah menarik!

tempat pertama:
barangan kecantikan bernilai RM200

tempat kedua:
barangan kecantikan bernilai RM100

tempat ketiga:
barangan kecantikan bernilan RM50

saguhati???
akan dipertimbangkan... ;)


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...