CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly


Unik x contest kali ni?hehe...saya mmg suker join!
Disebabkan tuan penganjur baru je pas convo,maka, lahirlah idea nk buat contest sebegini...Ada 2 contest dalam 1 ni tau.....Teruja nak join 2 2 ni..nak belek2 gambar convo 3thn yg lepas ni...nk fikir2 ayat yg agak2 unik!di mata sayala..hope tuan penganjur pun berfikiran sedemikian...hehe
Sebelum tu, saya nk tagged Rina , MIza  dan Mama Zharfan tuk join


Hadiahnya sangat best! Inilah dia...


Rayban!

TARIKH TUTUP : 31 OKTOBER 2010

saya nak yer en.E.D.Y...Ni picca saya...unik kan...

saya suker gambar ni sbb nmpk sempoi jer...uniknya latarbelakang  map tu...hihi..nk kasi igt selamanya jalan2 kat UPM tu...akceli dah puas bergambar pakai topi sbb tu wat posing gitu lak...

utk kategori ucapan lak :

di kesempatan yg ada ni,  saya nk wish khas tuk en.edy yg baru je  naik pentas bersalam n dapat scroll ijazah...tahniah diucapkan yer...pasni en.edy bolehlah mintak kerja seterusnya membuat amal jariah pada kedua ibu bapa, bangsa, agama dan negara tercinta!

Itu jerla ucapan saya yang tidak unik tapi ikhlas dari hati...tq

9 comments:

  1. me tak de pic convo yg soft copy..semua pic convo hard copy ada kat msia

    ReplyDelete
  2. nak join... tapi xingat gambar konvo simpan kat mane... huhu..

    ReplyDelete
  3. gud luck ye...
    mcm nk join tapi tah mna album gmbr konvo..kat rumah mak gaknya..sob sob sob

    ReplyDelete
  4. sis..good luck yer!
    eira convo pun x lg tp bila tgk pic ni hapy jer=)

    ReplyDelete
  5. thanks sbb sudi join contest ni...

    just nak confirmation, nak masuk under pic convo or ucapan?coz 1 entry untuk salah 1 je...

    ReplyDelete
  6. teringin nak join tapi tak konvo lagi...huhuhuhuhu...

    good luck kak..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...