Chinta...Fasha Sandha

Mesti korang semua tgk kan citer Chinta yang Fasha Sandha tu..ada Ady Putra...hemmm...masa promo lagi sy mmg nak tengok tiap ptg pukul 6.30 tu tapinya sellau sangat xberkesempatan...Kalo dapat tgk pun setakat kul7 jerla..pastu dah sibuk2 nak maghrib n masak2 cket!
Mujurla ada blogger yg sentiasa update citer2 best kat tv kasi link download...so, saya sedang download citer Chinta tu ar skang...sambil2 surf...xley download banyak2 sbb guna yang free bukan premium..lambatla sikit nak menunggunya...
Apapun thanks pada myvitrd sbb menyediakan ruang download tu..

4 comments:

  1. dni suka tengok cerita tu tapi tak puas hati semua lelaki yang rapat dengan dia meninggal. hu

    ReplyDelete
  2. syok giler dgn CHINTA !
    Tak pernah miss pun ..
    Tp xsuke la perangai die..

    ReplyDelete
  3. cerita ni mmg best gila!
    tengah layan la ni di tv3.com.my :))

    ReplyDelete
  4. memang best..byk juga pengajaran buat chinta tue...tp yg tak best semua matikan...huuh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...