Catatanku 1st Giveaway



Lin nak mencuba nasib pulak giveaway from catatanku ini...semu syarat len dah buat...nk kena review n kasi pendapat  sikit pasal blog beliau...hermmm...segan nak kasi pendapat sbb blog sndiri pun caca marba lagi..apapun terimalah pendapat lin yang tidak seberapa ini yer...

My opinion...

First impression bila klik jer url blog, terpapar design catatanku itu, sy fikir mcm skema jer ayat2 yang digunakan..tp jauh panggang dari api...Ternyata, dont judge a book by its cover! ayat2nya agak sempoi dan bersahaja lagak gaya seorg penulis...Terbukti sekali bahawa tema catatanku itu tepat sekali dgn isi kandungan blog penulis...intipati cerita mmg banyak berkisarkan pada personal life...apa yang beliau lalui seharian...seolah2 kita turut berada sekali bersama beliau...Belog ini juga memang simple, tidak terlalu sarat dengan dekorasi...nice! nmpak sungguh kemas...senang untuk dibaca sbb pemilihan warna dan jenis font yang sesuai! N saya yakin Miss sukasih ini boleh melangkah jauh ke depan sebabnya beliau mempunyai visi dan stail tersendiri..keep it up!

Jom klik sini nak join!


1 comment:

  1. Salam...syok bace komen tu...Ya Allah...time kasih byk2 yer...tetiba plak terasa bersemangat pagi2 nie baca komen cmtu...same2 la kita menulis yer...wlaupun xde GA lg nanti...rajin2 la singgah yer...gud luck tok GA..~~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...