BANNER SIAP!JOM EXCHANGE...

Alhamdulillah..setelah berhempas pulas akhirnya saya berjaya menyiapkan banner yg sangat sempoi tuk exchange ngan kawan2...apapun...saya sangat suker...bukan apa...hasil kerja sendiri...mestilah seronok...
Kepada kawan2 yang sudi nk exchange tu copy ar code yang telah disediakan tu yer...pastu informala kat lin yer...nanti lin amik banner korang plak..nama pun exchange banner kan...


sekian saja n3 sy petang ini..saya sangat suka hati....


Banner saya ada kat sidebar belah kanan...sila jenguk jap yer...Inilah dia banner saya tu...




Blogger Templates
Blogger Templates

4 comments:

  1. wow...jom exchange link..tp sy takde banner..

    ReplyDelete
  2. jom kita exchange yunk..cik tom amik ur banner ye lyn :)

    ReplyDelete
  3. dah tampal dah banner..tampal balik yer..hehe
    http://easyforsale.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. From Mrciku

    web saya http://mrciku.co.cc/

    dah add banner kamu.. find my banner at http://mrciku.co.cc/tq.php

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...