Ari Sabtu ari sibuk!

Arini kena tdo awal cket sbb sok kena bangun awal...ada kelas takaful sok! awal lak tu...kul9.30 am...
Biasanya kalo ari Sabtu mmg sy bizila...ada jer sy nk buat...Lepas kelas sok ada appointmen ngan Cheryl...Saper tu?ahahaha...nanti sy citer lagi 2 bulan yer...
Kesimpulannya jadual saya memang padat kalau ari sabtu! Saya akan berehat dengan sewajarnya di rumah bila ari Ahad jer...So, trafik blog saya pada weekend agak merundum....coz sehari suntuk saya kat luar jer...Bila kat umah time weekend saya kalo boleh xnk on pun laptop...malam ni hajat hati xnak buka laptop tp kena topap...kenala bukak...sok krdt dah expired!Alang2 dah bukak tu, kenala conteng2 cket kan...
Teringin nk tgk wayangla...saper erk nk teman saya?....hehe...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...