And The Winner Is…

Salam semua..
mesti ramai tunggu2 je result Lucky Draw Lynn ni..Al maklumlah…tempoh masa lama sangat! Pasni nk buat kejap2 jer… Seperti termaktub, Lin pilih pemenang based on random.org yang adil tu yer…bukan pilih tangan…
Terlebih dahulu ribuan terima kasih yang tidak terhingga kepada semua peserta2 yang bertungkus lumus menyertainya…Sokongan daripada anda semua sangat2lah bermakna! Yang bestnya adalah saya dapat kenal kawan2 baru….semoga tak putus setakat ni sahaja yer…


MARI KITA TENGOK SAPER YANG KENA……



no.1


no.2NO.110 ------  ASYRAF HAMASAKI
ASY

no.3 

NO.99 ------ MOMMA MIA

no.4
NO.19 ------ CIK FATIN
FATIN

no.5
NO.138 ------ LYNN (eh! kebetulan sama nama)

Alhamdulillah…lega…dah selamat meng’announce’ para pemenang…Tahniah kepada yang bertuah…

Turutan hadiah adalah tudung, topap RM5, topap RM5, foot detox patch, foot detox patch
Kepada pemenang, sila hantar butiran berikut ke email Lin yer : azlina6703@gmail.com
Nama penuh
Alamat Nak Pos
No.Telefon

Tempoh dua minggu jer tau…Kalau tak terima jugak butiran, kira burn wat hadiah akan dtg..leh x gitu?hehe
p/s : sori yer amik gambar tanpa kebenaran kat belog2 winner ni yer…saja  nak kasi kenal2 sikit..hehe

29 comments:

  1. miza tak bertuah. sedihnya :(
    apa pun tahniah pada yang bertuah :)

    ReplyDelete
  2. COngrats winners!!
    Lynn, wat la contest lg..nisa xlucky aa this time! T_T

    ReplyDelete
  3. tahniah..tahniah..daku x de luck ..hihi

    ReplyDelete
  4. ala~ sy xbtuah..hu T__T

    btw..taniah pemenang. =)

    ReplyDelete
  5. upss..sy tiade di situ..huhu..

    thniah kpd y dpt tudung tuh..hehe..

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada semua pemenang tu.....

    ReplyDelete
  7. tahniah kpd winner..betul2 bertuah ye korg..haha...neway tq for de contest...

    ReplyDelete
  8. yehhh menang weeee :-)
    eh hadiah sorang satu je ke ke dapat sume ;-p

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah. no naik kali ni. Mekasih lynn

    ReplyDelete
  10. congrates to all winners n also congrates pd tuan punya blog coz dpt anjurkan contest yg cambest :)

    ReplyDelete
  11. cis beger dable layer ! apsal tak nombol 16! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  12. wee~ alhamdulillah, menang.
    thanx sgt2 ye kak Lynn!

    dah email akak da. =))

    ReplyDelete
  13. wah!..x sangka..Bru tengok..ingat kan x umumkan lagi! thanks Lin...

    ReplyDelete
  14. salam Lynn, saya dah terima foot detox tu...

    ReplyDelete
  15. erk nape buka pada link n3 lama???huk33

    ReplyDelete
  16. thniah kpd yg menang..

    syu x btuah lg di sini..

    hehe~

    ReplyDelete
  17. tahniah kepada pemenang..:)

    ReplyDelete
  18. Salam...sori bru tgk result...kalo akak x bgtaw kt shoutmix sy xtaw sy mng lucky draw ni...huhuhu...stil boley tuntut lg ke hadiah?huuuu

    ReplyDelete
  19. lyn dah cek ke kat sini?
    lyn menang tau
    http://emmira.blogspot.com/2011/01/result.html

    nanti tlg vote..akk kat sini
    http://ellismelia.blogspot.com/2011/01/jom-undi-peserta-contest-deqlis.html

    vote no 2 & 28 heheh tq

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...