19 Oktober penuh makna buat saya...

Every year akan saya nantikan tarikh tersebut...19 oktober...ada peristiwa yang tidak mungkin akanku lupakan selagi hayatkau...hihi...19 oktober penuh makna dalam hidup saya...hari yang bahagia...hari yang membuatkan saya ceria jer...nk citer lanjut ker erk?biarlah rahsia...
Tapi..................
Pada tahun lepas, genap setahun Viva sayangku eksiden! Pada tahun lepas di tarikh inilah saya mengalami suatu pengalaman dasyat!my lovely viva dihentam oleh pajero lama kat belakang...lalu viva saya pulak tercium rexton kat depan!mujurlah saya tidak mengalami kecederaan yang serius...alhamdulillah...selama 3 bulan tau saya idup tanpa viva syg tu....rindu sangat kat viva dalam masa tu...lambat sangat bengkel tuuuttttttt buat kejer!xpela...dugaan...hanya kesabaran jerla yang mampu diserapkan ke dalam diri...meh layan foto2 tragedi saya ni yer..sian x sama  saya?padahal saya tak salah lansung....





Ni gambar viva kat bengkel...nk amik bawa kuarla ni...rindu sgt nk drive viva masa tu




Untuk pengetahuan korang, saya baru jer tambah line kat body pastu wat no.palt kat cermin tau..Xsampai sejam pun lepas tu terus terjadi....aku pasrah...
Apapun yg terjadi, saya sangat sayang viva saya tu...kalo ditakdirkan suatu hari nanti saya mampu pakai keter besar, saya xkan jual keter tu..biarlah org kata keter eksiden kena jual pun...saya sangat sayangkan my first 
car tu.....

3 comments:

  1. wahhh tarikh bermakna yer..ehehehe erm teruk juga yer viva tue...erm sabarlah dugaan hidup semua tue...

    ReplyDelete
  2. teruknya.. berapa kos ni? 1st car mmg sayang
    ALL IN ONE

    ReplyDelete
  3. ingat kan tarikh apa lah tadi.. rupanya tarikh eksiden...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...