STRAWBERI VS KURA-KURA PINK ?

Salam...
Entri saya pada kali ni adalah untuk memenuhi permintaan kak wawa...
Kalo masih ingat n3 saya yg lepas, saya ada order set strawberry online kan..Sungguh excited maser tu...coz cantikk sangat...Kalo ada  kawan2 yang beminat nak daptkan aksesori keter (set keroppi ker,pooh,dan macam2 lagi) silalah berkunjung ke laman web kak wawa ni yer..ada bear besar..bantal besar...memang bestla!Mesti jadi pilihan anda punya!
Kak wawa mintak saya upload gambar set strawberi tu yang dah dipakaikan kat keter..hehe..akceli dah lamer nkupload tapi masa tu agak suntuk!chewah...xbyk pun amik tadi...cket2 jer...tapikan ader something pelik cket kang dalam gambar ni...tetiba muncul kura2 pink yg comel!nak tahu kenapa?sebabnya saya tak jumpa bantal buah strawberi kaler pink...kaler merah jer jumpa...nk g cameron pun ntah bila2...xperla kan janji  kaler pink!kura2 vs strawberi????ah...lantakla...


Dari sisi driver jer amik gambar ni..nampak jerkan..comel?hehe

zoom cket!sangat suker

sarung bekas tisu..comey...

hahaha!nmpk mata jer jembul kuar

tara...kura2 pink comel sy..beli kat kelantan masa balik raya aritu

xnmpk jugak secara full..nk cepat ni..balik umah...

strawberi vs kura2?no wonder!

Sekian aksesori terbaru saya selepas spongebob...pasni nk wat keroppi ataupun yg kaler purple tu..luperla namanya...







Blogger Templates
Blogger Templates

3 comments:

  1. wah ... canteeknyer :) k.wa pulak tangkap leleh nengok :)... sesuailah ngan kura2 pink tu

    ReplyDelete
  2. @wawa_toonsgarden RM10/each...comeykan...saje nk ganti bantal pooh...xsesuai sgt nk match ngan strawberi tu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...