Sesi rajin

Rajin?hahaha..beserla...rindu sgt dah nk update blog ni.Maklumler balik kg. baru ni 3 hari sesak nafas xley nk surfing!Line p1 Wimax lum ader kat saner...
Ha!jom kiter usha2 gambar saya masa g over river!Kah kah kah..new experience!Akceli masa balik kelantan aritu, kitorang nk g shopping kt Pengkalan Kubur..Enah camner nk dijadikan citer,kitorg pusing semula g Golok!Kat Beketa...
Jom layan gambar2 masa kat saner yer!
Border...

Sg.Golok


Tunggu bot  nk ke seberang


Atas bot...


Dah sampai kat tanah Thai...


Bukak kul8..tutup kul5!


OTW nk ke umah mekla...30min kot


Makan2..sembang2 dulu kt umah mekla


Setiap umah kat Thai mst ader burung sangkar..naper erk?


Nak pulang ke Malaysia dah  ni...

from google...coz xbaper nk amik gmbar sgt maser tu...layan keindahan alam..best!nak g lagi...Oh yer!maser balik tu kitorg singgah kat Bukit Bunga..kat sini barang mahal2 ar sbbnyer ramai yg singgah!maser pegi tu kan, bapo giler jammed jalan daripada Tanah merah tu tau!Sepatotnya perjalanan ambil masa stgh jam jer dari umah mek tapi disebabkan jammed yg tersangat terok tu, perjalananamik  masa hampir 2jam!bengang jer kan...aperpun, rasa nk g MUndok lak pasni...xpuas hati selagi xdapat g saner...hehe





Luper nk snap askar thai n  m'sia...Kecik jer Sg.Golok ni..



Blogger Templates
Blogger Templates

2 comments:

  1. salam Lynn
    apa kabar? Selamat hari raya...
    wahhh menyeberang sebelah sana iyer..best kan..akak sokmo masuk pekan golok tu ...tp akak gi dgn kreta sokmo... best shopping kat dlm tu

    ReplyDelete
  2. hehehe sempat lagi ke sana yer lynn

    i follow uuuuu jom tukar2 link

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...